top of page

COLOR CRAVINGS KEUNE


Za sve stiliste koje karakterizira strast za bojom, Keune je lansirao Color Craving -asortiman boja za kosu koji slijedi trendove intenzivnih boja za kosu dizajniranih za one koji se žele istaknuti u mnoštvu i izraziti svoju kreativnost. To su modne nijanse s direktnim pigmentima koje postepeno izbljeđuju. Color Craving može se koristiti u salonima i u kućnoj upotrebi.

Keune Color Craving je kompletan asortiman od 8 nijansi; četiri meke pastelne i četiri intenzivne. Color Craving formula spremna je za upotrebu na svijetloj blond kosi. Daje brze rezultate s potrebnim vremenom djelovanja od samo 15 minuta. Boje sadrže kremastu njegujuću osnovu sa dodanim proteinima svile za njegu i solamerom za UV zaštitu.

Kako bi boja bila intenzivna kao kod prvog nanošenja, asortiman je također osmišljen i za održavanje boje u kućnoj upotrebi. Naši klijenti mogu kupiti proizvode nakon tretmana bojanja sa Color Craving, Tinta Lift & Color i ostalim svijetlim nijansama. Ove svijetle, moderne tube od 150 ml, intenzivnih boja privlače pažnju.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page